Partner im RedaktionsNetzwerk Deutschland
Écoutez Edi Rama Podcast dans l'application
Écoutez Edi Rama Podcast dans l'application
(26.581)(171.489)
Sauvegarde des favoris
Réveil
Minuteur
Sauvegarde des favoris
Réveil
Minuteur

Edi Rama Podcast

Podcast Edi Rama Podcast
Podcast Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Edi Rama
ajouter
Prime Minister of Albania Voir plus
Prime Minister of Albania Voir plus

Épisodes disponibles

5 sur 12
 • “NOTRE-DAME DE PARIS”
  Podcasti FLASIM - Episodi 8, Sezoni 1 Elhaida Dani, ylli shqiptar që sjell NOTRE-DAME DE PARIS në Air Albania Stadium
  26/05/2023
  49:21
 • “Blu Bradhërs”
  Podkasti FLASIM- Sezoni 1, Episodi 7
  20/05/2023
  44:51
 • “Vajza me Motora”
  Sezoni 1, Episodi 6 - Një vajzë të rrallë, të cilën fatkeqësisht e kam njohur vetëm para një jave, por që një ditë do ta njohin të gjithë, si krijuesen e autoveturës së parë të markës shqiptare
  13/05/2023
  36:31
 • “Saranda”, me të ftuar një personazh që pakkush ia ka dëgjuar emrin ndonjëherë, por që shumëkush do t’ia mësojë në vitet që kemi përpara…
  Sezoni 1, Episodi 5
  06/05/2023
  30:32
 • “O ma kush është ky burri?”, me Agim Xhindolin, fëmija i dymbëdhjetë i një familjeje “kulakësh”, që flet për urinë, luftën për mbijetesë, emigrimin dhe vlerën e paçmuar të punonjësve në suksesin e një
  Sezoni 1, Episodi 4
  29/04/2023
  47:55

Plus de podcasts Gouvernement

À propos de Edi Rama Podcast

Prime Minister of Albania
Site web du podcast

Écoutez Edi Rama Podcast, Defcast ou d'autres radios du monde entier - avec l'app de radio.fr

Edi Rama Podcast

Edi Rama Podcast

Téléchargez gratuitement et écoutez facilement la radio.

Google Play StoreApp Store